“To become truly great, one has to stand with brothers, not above them.”

Charles de Montesqieu 

Mannenwerk - Workshops voor Mannen

Bewustwording van jezelf

✔ Authentieke trainingen

✔ Unieke werkwijze

✔ Specifieke branche

 

Bewustwording van jezelf is inzicht krijgen in wie je bent. Persoonlijke bewustwording heeft een enorme kracht. Bewustzijnsontwikkeling is de stap om te willen leren, dingen te herkennen en de kracht te vinden om te kiezen. Bewustwording helpt je mede om een krachtige leider te worden. MannenWerk helpt je graag je om bewustwording te creëren om dit te ontwikkelen en door te vertalen in het dagelijks leven.

 

Heeft u een vraag over onze trainingen?

Neem contact op!

 

Bewustwording van jezelf inzetten als kracht

Bewustwording van jezelf helpt je om jouw persoonlijke ontwikkeling door te maken. Persoonlijke bewustwording is meer dan nadenken over je leven en wat je wilt. Door bewustzijnsontwikkeling leer je ontdekken wie je echt bent en waarvoor je hier bent. Je leert dus eigenlijk te werken aan je ware essentie. Hoe meer bewustwording, hoe meer je gaat ontdekken over jezelf en je omgeving. Groei en bewustzijnsontwikkeling betekent verandering om jezelf gerichter te ontplooien. Dat proces begint met het ontwikkelen van persoonlijke bewustwording in je huidige situatie. Dit is het vertrekpunt van de reis om meer bewustwording van jezelf te creëren.
Persoonlijke bewustwording helpt je jezelf te vinden

Persoonlijke bewustwording helpt je om te leren kennen wie je echt bent en wat er in jezelf omgaat. We worden veel geleid door onze gedachten, emoties en angsten. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld angst om te falen. Deze angst is te overwinnen door middel van faalangsttherapie. Het overwinnen van deze angst helpt je om meer bewustwording van jezelf te creëren. Bewustzijnsontwikkeling draagt bij aan jezelf vitaal en in balans te voelen.

Schakel ons in om je te helpen bij je bewustwording

Bewustwording van jezelf is een geleidelijk proces. MannenWerk gaat samen met jou op ontdekkingsreis door middel van workshops voor mannen om je persoonlijke bewustwording te vinden. Door middel van krachtige werkwijze helpen wij je bij je bewustzijnsontwikkeling. Bij interesse stuur je een e-mail naar info@mannenwerk.org. Ook bel je naar  06 422 477 34 of 06 53 86 30 66.