BestemmingsWerk
ontdek, ontwikkel en leef je ware essentie


 

3-jarig persoonlijk leiderschapstraject voor mannen die hun essentie willen ontdekken en bezield willen leven en werken.


Eerstvolgende start BestemmingsWerk: september 2023

BestemmingsWerk is een levensveranderend traject van 3 jaar waarin je leert wie je ten diepste bent, wat jouw roeping is en hoe je dit in de wereld kunt zetten. Je krijgt inzicht in de patronen, overtuigingen en drijfveren die jou hebben gemaakt tot de man die je nu bent. En je leert hoe jouw waarden en natuurlijke talenten als kompas kunnen dienen om een zinvol, bevredigend en en vitaal leven te leiden. Een leven dat goed is voor jou, voor jouw dierbaren en voor de wereld om je heen. 

 

BestemmingsWerk is alleen voor mannen die écht voor een vitaal, vervullend en zingevend leven willen gaan. Tijdens deze 3-jarige leergang onderga je een ware heldenreis. Je leert jezelf van binnen en buiten helemaal kennen. Het is een intensief traject van 3 jaar voor mannen die vanuit hun kern, geleid door hun hogere roeping, bezield willen leven en werken. Leven en werken vanuit je purpose zorgt ervoor dat je doet wat je te doen hebt, moeiteloos en met energie, omdat het past bij je ware essentie. 

 

Deze leergang is het meest transformerende programma dat we je als man kunnen bieden. Van A tot Z begeleiden we je naar je ware essentie, zodat jij uiteindelijk de man kunt worden die je ten diepste wilt zijn. We leren je het pad van je ziel te bewandelen en wat het betekent om je door jouw licht te laten leiden.

 

Het uiteindelijke doel van deze driejarige reis is dat jij als man het leven gaat leiden dat helemaal bij jou past en dat in lijn is met wie je ten diepste bent. Om dit te bereiken vragen wel wel van je dat je er 100% voor gaat. Je hebt daadwerkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor wie je bent en wat je te doen hebt. Je dient ervoor te zorgen dat persoonlijke ontwikkeling een vaste waarde wordt in je leven. En je gaat keer op keer het geleerde vertalen naar pragmatische stappen en deze ook uitvoeren.

 

Praktisch

Jezelf leren kennen en ontwikkelen is leuk, spannend en inspirerend. Het maakt je niet alleen krachtig en vitaal maar zorgt ook voor een levendige, nieuwsgierige en liefdevolle levenshouding. Dit alles vraagt ook een flinke dosis wilskracht en discipline van jezelf, want nieuwe inzichten en gedragingen zijn snel geleerd maar niet eenvoudig geïntegreerd. Naast de sessies en workshops krijg je dan ook huiswerkopdrachten aangereikt en dien je intervisie te doen om het geleerde blijvend te integreren. De begeleiders vormen gedurende het hele proces een bron van kennis, kunde en wijsheid. 

 

BestemmingsWerk is alleen voor mannen die écht bereid zijn in het diepe te springen en werkelijk de man willen worden wie ze in essentie zijn. 
 

Download hier alle praktische actuele informatie over de leergang BestemmingsWerk. 

 

Wil je meer weten? Vragen? Neem contact op met Guido. 

 

Praktische Informatie    Inschrijven

Wat levert BestemmingsWerk je op?    

 

BestemmingsWerk is voor mannen die: 

 • antwoord zoeken op de vragen: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat heb ik te doen?

 • hun ware essentie willen weten en hun zielsbestemming willen leven;

 • een bewust, zingevend, betekenisvol en liefderijk bestaan willen leiden;

 • uit hun comfortzone durven te stappen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven;

 • het licht in zichzelf willen ontdekken en dat willen uitstralen naar de wereld. 

   

BestemmingsWerk stelt je in staat: 

 • een levensveranderende persoonlijke transformatie te realiseren;

 • bewust te gaan staan voor de man die je in essentie bent;

 • de schoonheid, natuurlijke flow en magie van het leven te ervaren;

 • bezield, vitaal en geïnspireerd te leven en te werken;

 • dagelijks bewuste en purpose-gerichte keuzes te maken.

 

Opbouw

De leergang integreert het beste van wat MannenWerk te bieden heeft. Naast de trainingsdagen van de leergang doe je ook mee aan onze impactvolle 3-daagse workshops en ga je in het laatste jaar onze befaamde “Purpose Quest’ doen.
De leergang is als volgt opgebouwd: 

 • Jaar 1: De Archeoloogdit jaar gaat helemaal over Jou. Je leert welke patronen en maskers je met je meedraagt, hoe je oude wonden kunt helen, mentale en fysieke barrières kunt doorbreken en hoe jouw waarden en talenten kunnen dienen als kompas voor toekomstige ontwikkeling naar jouw essentie. 
 • Jaar 2: De Ontdekkingsreizigerdit is het jaar waarin je vanuit je hervonden identiteit nieuwe werkelijkheden gaat ontdekken. Je leert hoe je vanuit je authentieke zelf je opnieuw kunt verhouden tot je relaties, je werk en de wereld om je heen. Je wordt uitgedaagd om werkelijk te gaan staan waardoor je echt op jezelf en anderen kunt bouwen en vertrouwen. 
 • Jaar 3: De Lichtwerkerdit is het jaar van de Purpose Quest. Je komt in contact komt met je ware essentie, je leert wat je aardse bestemming is en wat jij in de wereld wil zetten. Je wordt van start tot finish wordt begeleid in vinden van en het concreet manifesteren van jouw purpose.  

 

 

 

 

 

 

 

Praktische Informatie

 

Download hier de insert met alle praktische informatie

 

Periode en data

BestemmingsWerk start of in het voorjaar of in het najaar en duurt 3 jaar. De eerstvolgende start van de leergang is in september 2023. Via bovenstaande download link kun je de praktische informatie m.b.t. de huidige leergang bekijken. 
 

Aantal modules en tijdsbesteding

De drie jaren omvatten elk 10 modules.
Het eerste jaar bestaat uit zes 1-daagses, twee 2-daagses en twee 3-daagse workshops (VrouwenWerk & KoningsWerk).
Het tweede jaar omvat zes 1-daagses, twee 2-daagses, één 3-daagse workshop (KrijgersWerk) en de Purpose Quest.
In het derde jaar doe je eerst de 4-daagse MeesterWerk, daarnaast is er één 2-daagse en zijn er acht 1-daagses om je purpose en doelen te kunnen manifesteren. 
Tussendoor krijg je huiswerkopdrachten (ongeveer 4 tot 8 uur per week) en doe je intervisie sessies (4 uur per maand).  
 

Investering

De particuliere tarieven voor dit levensveranderende traject zijn: 
Jaar 1: € 4.995 incl. BTW (incl. VrouwenWerk & KoningsWerk)
Jaar 2: € 4.995 incl. BTW (incl. KrijgersWerk & Purpose Quest)
Jaar 3: € 4.995 incl. BTW (incl. MeesterWerk & Purpose Manifestatie) 

De zakelijke tarieven zijn: 
Jaar 1: € 5.995 excl. BTW (incl. VrouwenWerk & KoningsWerk)
Jaar 2: € 5.995 excl. BTW (incl. KrijgersWerk & Purpose Quest)
Jaar 3: € 5.995 excl. BTW (incl. MeesterWerk & Purpose Manifestatie) 

De tarieven zijn inclusief maandelijkse begeleiding, tussentijdse ondersteuning, catering en overnachtingen. 

Locaties

BestemmingsWerk vindt plaats op onze werklocaties in Utrecht, Cothen en Orvelte.
Meer informatie over de locaties ontvang je na inschrijving. 
 

Vragen

Voor meer informatie en vragen neem contact op met Guido.